Managed hosting

Betrouwbare en veilige hosting voor professionals

Je hebt de mogelijkheid om het beheer van je eigen hostingomgeving volledig uit te besteden aan Superior. Wij zorgen voor een op maat ingerichte virtuele server. Tevens verzorgen we de benodigde software-updates en pro-actieve monitoring. Op deze manier is je VPS altijd veilig en up-to-date en zullen wij direct ingrijpen in geval van een calamiteit of probleem op je VPS. Ook wordt je data veilig opgeslagen in twee fysiek gescheiden datacentra.

Door de pro-actieve monitoring kunnen we tevens kijken of de beschikbare capaciteit voldoende is voor de website of applicatie op de VPS. Hierdoor kunnen we adviseren om deze capaciteit uit te breiden voordat er problemen ontstaan.

Je hebt de optie om te kiezen voor calamiteiten-support tijdens kantooruren (8×5) of 24×7. In dit laatste geval staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om direct eventuele calamiteiten op te pakken en te verhelpen.

Flexibel

We richten je managed VPS op basis van jouw eisen en wensen. Zo kun je kiezen voor de tools die je nodig hebt voor je hosting zoals composer, supervisord en redis.

Betrouwbaar

Je VPS staat gehost in onze datacentra en er wordt elke 5 minuten een live-kopie gemaakt naar een tweede, fysiek gescheiden datacenter. Zo is je data altijd veilig.

Snelle support

Wij staan klaar om je direct te ondersteunen. Geen lange wachttijden en je spreekt altijd dezelfde mensen met de juiste kennis. Via e-mail, chat of telefoon.

Stel je eigen pakket samen

Je kunt zelf je managed hostingpakket samenstellen. Kies de gewenste capaciteit en of je 24×7 calamiteitenbeheer wilt hebben. Ook heb je de optie om te kiezen voor een extra backup-pakket met retentie en een Service Level Agreement.

Begin nu met het samenstellen van je managed hosting: